Adatvédelmi nyilatkozat

A Virtuarium Informatikai Kft (továbbiakban: üzemeltető) mint a nyereményjáték.virtuarium.hu weboldal üzemeltetője kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje.

Az adatvédelmi elvek az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény és az Adatvédelmi Biztos kiadott állásfoglalásai alapján kerültek kialakításra.

A regisztrációhoz a felhasználónak a következő adatokat kell megadnia:

  • Felhasználó/játékos neve,
  • lakcíme,
  • e-mail címe
  • neme
  • életkora.

A fenti adatok a szolgáltatásaink igénybevételéhez szükségesek melyet a felhasználóink regisztrációs kérdőív kitöltésével önként adják meg. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A megadott információkra a nyeremények eljuttatása miatt van szükségünk.

A felhasználó a regisztráció kitöltésével adatai kezeléséhez hozzájárul. A felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető a regisztráció során megadott adatokat a nyereményt felajánló cég (továbbiakban: Partnercég) részére átadja. Az ilyen átadást követően a regisztráció során megadott adatokat a Partnercég is kezelni fogja.

A regisztrált adatokból az üzemeltető statisztikai kimutatásokat készít olyan formában, hogy a statisztikai adatok az egyes személyekre vonatkozó egyedi adatokat nem tartalmaznak.

A nyereményjáték.virtuarium.hu hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található leiratkozó linkkel. A leiratkozást követően az adatbázisunkból is törlésre kerülnek a megadott adatok. Amennyiben a játékos a játékot követően a Partnercég adatbázisából is töröltetni kívánja magát, akkor az adatainak törléséről külön kell rendelkeznie a nyereményt felajánló felé.

Az Üzemeltető a regisztráltaknak marketing jellegű üzeneteket küld, amelyek a további játéklehetőségekről, akciókról és egyéb marketing célokról szólnak, valamint a Partnercégek üzeneteit továbbítja a játékosok részére. Üzemeltető ezen kívül jogosult más szolgáltatásairól szóló marketing üzenetek küldésére is. A Partnercég jogosult közvetlenül is küldeni hírlevelet a játékában regisztráltjai részére.

A meghirdetett nyereményjátékokon az Üzemeltető munkatársai és közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt.

A nyereményjáték.virtuarium.hu weboldal más weboldalakra vonatkozóan is tartalmaz linkeket. Más weboldalak tartalmáért, valamint adat- és információvédelmi gyakorlatáért felelősséget nem vállalunk.

A nyereményjáték.virtuarium.hu weboldalon található tartalom esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Niquistcorp - responzív weblapoldal készítés, keresőoptimalizálás, linképítő csomagok