Kedves olvasó, engedd meg, hogy megosszam veletek az Angi's szexi fehérnemű bolt egyik vásárlójának a történetét.

Sziasztok, a sztorim mintegy 15 évvel ezelőtt valahogy így  kezdődött: férjhez mentem, született két gyerekünk, majd lassan ellaposodott a kapcsolatunk, kihűlt a szenvedély. Ahogy teltek múltak az évek, a folyamatos rosszkedv, a szerelmi bánat, az elveszett romantika miatt az otthoni sütés-főzésbe menekültem, egyre többet is ettem, így felszedtem néhány plusz kilót.
A sokk akkor ért, amikor egy lakodalmába kaptunk meghívót, és rájöttem, hogy egyik estélyi ruhámba se férek bele. A mérlegre állva megdöbbenve láttam, hogy felszedtem 14 kilót.
Mit volt mit tenni,  elmentem az Angi's fehérnemű boltba, hogy új estélyi ruhát és női fehérneműt vásároljak: először csak fűzőt és más karcsúsító fehérneműket kerestem, de a boltban szétnézve teljesen elámultam a gyönyörű csipkés fehérnemű olcsó kínálatán. Ezek a csipkés bugyik felidézték bennem a romantikát és a fiatalkori bohém emlékeket, úgyhogy egyből elkértem a női fehérnemű webáruházuk címét, amit azóta is gyakran felkeresek.
Az esküvő tervezésekor egyébként egy nagyon profi esküvői fotóst talált az ifjú pár, a Brigifotó-t mindenkinek szívesen ajánlom, mert mi mindannyian nagyon elégedettek voltunk vele.
A lagziba egyébként egy gyönyörű koktélruhában mentem, amiben nagyon jót táncoltam a párommal, meg a többi pasival is.
Már az Angi's női fehérnemű boltban érlelődött bennem az elhatározás, de ekkor végleg eldöntöttem, hogy új életet kezdek: sportos és szexi fehérnemű szetteket  vásároltam (hiszen holnaptól sportolni fogok!), és hogy a férjemnek is mutassak valami újat, olyan cuki csipkés fehérnemű garnitúrát vásároltam, amellyel teljesen elkápráztattam a hálószobában!
Otthon, a közelgő szülinapomra poppy hálóinget és Origami bikinit kértem ajándékba (természetesen csakis az Angi's fehérnemű webshopból), mert azok nagyon megtetszettek!
- A Te alakodra bikinit? - kérdezhetnétek. De mivel még tavasz volt, úgy gondoltam mindenképp rám fér egy kis optimizmus: és valóban, mire eljött a nyár, leadtam a plusz kilóimat, és nagyon csábítóan, fitten néztem ki a kétrészes fürdőruhámban!
Otthon a hálószobában is komoly változások történtek, mert csipkés harisnyákból, melltartóból és egyéb szexi fehérnemű kiegészítőkből is újat vettem, amit persze egyikőnk sem bánt meg. A koktélruhámat is átvarrattam, mert sajnáltam volna megválni tőle. A boltban egészen zavarba jöttem az erotikus jelmezek kínálatától, mert volt ott szexi mikulás lány, nővérke, doktornő, titkárnő, stewardess, hótündér és rendőrlány jelmez egyaránt. Talán addig összeszedem a bátorságomat és meglepem a férjem egy vadító mikulás lány jelmezben :) Vagy vegyek inkább egy szexi nipple covers erotikus kiegészít? Hiszen a cicidíszek öntapadósak és így többször is felhasználhatók.
Azt még el kell mesélnem, hogy mekkora meglepetés ért, amikor a Facebook oldalukon lájkoltam és megosztottam a hirdetésüket, mert így nyereményjátékon vettem részt, és sorsoláskor egy szexi poppy köntöst nyertem!
Ekkor végleg eldöntöttem, hogy fehérneműt ezentúl mindig csak az Angi's női fehérnemű üzletben fogok vásárolni!

Niquistcorp - responzív weblapoldal készítés, keresőoptimalizálás, linképítő csomagok