Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás Budapest, Baja, Szekszárd, Kalocsa

Szeretném bemutatni Jánosi Brigi fotóművészt. Szeret embereket fotózni, ezért különösen profin tud esküvőket, rendezvényeket és versenyeket fényképezni.
Tükörreflexes Canon gépével még sötétben is nagyon szép képeket készít, például templomban vagy színházban, ahol mobillal vagy egy átlagos kompakt géppel nem lehet szép, minőségi fényképeket készíteni.
Érettségi után 5 évig Londonban élt, ezért folyékonyan beszél angolul. Külföldön is szívesen vállal esküvői fotózást, sőt nagyon szép hegyvidéki vagy tengerparti helyszíneket tud javasolni kastélyokkal, várakkal vagy romokkal, tavakkal, ahová még a szállásfoglalást is elintézi.
Egy fiú és egy lány, férfi és nő szerelmének a beteljesülése, vagyis az esküvő, valamint a boldogító igen kimondásának, a mennyegző napja egy életre szóló nap, amit művészi módon megörökíteni hatalmas felelősség és bizalom kérdése. Ezért, ha egy profi esküvői fotóst és videóst, valamint a legkedvezőbb ajánlatot keresik, hívják bizalommal a Brigifotót! Az előkészületeknél nagyon jó esküvőszervezőt, dekoratőrt, vőfélyt és zenekart is tud javasolni. Számára is mámorítóan boldog és felemelő érzés, ha a kreatív és művészi esküvői fotóival megörökítheti a menyasszony esküvői előkészületeit, a kikérőt, a szertartás(oka)t és a lakodalmat. A kreatív fotózásra érdemes legalább két órát tervezni, mert több helyszínen is szeret esküvői fotókat készíteni.
Amennyiben a weboldalán, vagy a Facebook oldalán található képek, fotók és az esküvői képekből készített video slide-ok elnyerték tetszéseteket, több, különböző esküvői fotós csomagból választhattok.
Mert azok az emlékek és vidám vagy megható események, amelyekről fotó és fotókönyv is készül, mindig veletek maradnak, és nyugdíjas korotokban majd könnyező szemekkel mutogathatjátok az unokáitoknak.
Esküvői fotózáson kívül fotó stúdiójában - vagy akár céges telephelyen, egyéb külső helyszínen is,- szívesen vállal családi, glamour, gyerek, baba, állat, szülinapi, névnapi, céges és rendezvényfotózást, valamint weboldal készítéshez, prospektushoz, szórólaphoz vagy névjegyhez bemutatkozó fotósorozatot is Bács-kiskun, Tolna és Baranya megyékben. Szép időben családi fotózásra a szabadba is hívhatják, ami lehet Budapesten, vagy Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma és Kalocsa belvárosában vagy környékén is.
Rendezvény fotózáskor, pl. egy sportversenyen történő fotózáskor a szerkesztő munkatársától a helyszínen akár azonnal meg is rendelhetők a képek.
Asztali vagy fali névnapos naptárat is szívesen készít tetszőleges méretben a családi, céges, intézményi vagy esküvői fotókból, amelyek később akár repi vagy ajándékozási célra is jól felhasználhatók.
Ha webáruházat nyitsz, akkor is gondolj az árudról készült szép képekre, mert azok nélkül egyetlen termék sem eladható a neten. Ebben segít és ad hasznos tanácsokat a Termékfotózás fortélyai című ingyenesen letölthető e-könyvében.
Végezetül egy rendkívül attraktív ajándékozási lehetőségre hívnám fel a figyelmet: Brigifotó ajándékutalványt vásárolhattok a http://virtuarium.eu/75-brigifoto-ajandekutalvany oldalon 5-10-15 ezer Ft értékben!
 

Niquistcorp - responzív weblapoldal készítés, keresőoptimalizálás, linképítő csomagok