Shiny szexi fehérnemű webáruház

Amikor közelednek az ünnepek, akkor nemcsak a kapott ajándékok száma ugrik meg, hanem sajnos a súlyunk is. Erre az okosok azt tanácsolják, hogy ne együnk sokat, vagy csak egyszer szedjünk az ételből és sportoljunk. Na persze. Próbáljatok visszautasítani egy második szelet tortát, és meglátjátok, kitör a harmadik világháború ott a családi asztalnál. Mert ugyebár a karácsony a szeretet ünnepe, így jobban teszitek, ha szó nélkül megesztek mindent, amit elétek tolnak.

A másik tipp a rendszeres mozgás és sport. Nincs időm, meg különben is hideg van, sötét van - mondjátok, és ebben bizony igazatok is van. Házról házra járunk, rokontól rokonhoz, kinek van ideje elmenni még kocogni vagy úszni? Azért néhány tipp, pl. a youtube-on keressetek rá a „cardio no equipment” kulcsszavakra, és máris szemezgethettek a videókból. Ajánlom a latin táncokat is, pl. salsa, vagy nagyon jó mozgás az aerobik is. No és persze a sok szex :) - amire azt mondják, hogy nem fogyaszt és nem éget el elég energiát, de én azt mondom, hogy azon múlik, hogyan csinálják!

Ehhez persze megfelelő ruhára és divatos fehérneműre is szükséged lesz, amit megtalálsz nálunk, a Shiny exkluzív fehérnemű webáruházuunkban. Vagy akár előre is gondolhatunk az ünnepek utáni nehezebb napokra, és kérjünk a párunkról ajándékba egy szexi fehérneműt, amihez a webáruházunk éjjel-nappal a rendelkezésedre áll.

Ha pedig mégis felszalad pár kiló, akkor sem dől össze a világ. Emiatt igazán nem érdemes bosszankodni vagy szomorkodni, főleg az ünnepek alatt nem. A strandszezonig még rengeteg időd van hátra, hogy visszanyerd a modell alakodat. Ha pedig úgy érzed, hogy a látszat nagyon fontos, akkor a sexy fehérnemű választékunkból ajánlom a karcsúsító fűzőt.

Mert bizony, mi nők mindent elkövetünk, hogy vonzók legyünk, még akkor is, ha nincs szépségkirálynő alkatunk. A magabiztos megjelenés titka, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból és a ruhatárunkból. Ehhez kell megtalálnunk az egyéniségükkel harmonizáló stílust, ami nagy mértékben növeli az önbecsülésünket. A saját stílusunk megteremtésére és a nőiességünk kihangsúlyozására nem elég egy jó smink és egy előnyös ruha, mert egyáltalán nem mindegy, mi van az öltözékünk alatt. A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a jól megválasztott exclusive fehérnemű, amely nemcsak az érzéki formákat juttatja érvényre, hanem egyúttal biztonságos tartást és kellemes viseletet is biztosít, kielégítve mind az esztétikai, mind a funkcionális, mind a kényelmi szempontokat. Ennyiből már látod, hogy egy kényelmes szexi fehérnemű a női ruhatár egyik alapvető eszköze!

Ezért ha egy szexi fehérnemű garnitúrát keresel, nézd meg csipkés bugyi és tanga választékunkat, amik a téli, vastagabb ruha alatt mutatnak igazán jól. A csipkés sexy fehérnemű mellé nálunk nagyon szép színben harmonizáló harisnyát és melltartót is találsz magadnak. Ha viszont már a színeknél tartunk, a figyelmedbe ajánlunk néhány alapszabályt, amit a női fehérnemű vásárláskor mindenképp érdemes megfogadni.
Mivel a fekete ruhához alapvetően fekete fehérnemű illik, ezért a ruhatáradban legyen legalább egy fekete tanga, harisnya és melltartó. Viszont fehér, vagy világos ruhához sokkal jobban illik egy testszínű, kényelmes, exclusive fehérnemű, mint a fehér! Ezek figyelembe vételével a melltartó vásárlást kezd egy kényelmes, testszínű szett kiválasztásával, ami mindegyik ruhád alá jó lesz, mivel nem feltűnő, ha esetleg kilátszik. Persze az a kérdés, hogy mi a célod, mert egy fehér blúz vagy felső alá bár a testszínű fehérnemű illik, ha kilátszik egy csipkés fehér melltartó, az bizony nagyon szexi tud lenni!

A kényelem és erotika mellett nekünk hölgyeknek épp ilyen fontos az is, hogy a ruhatárunk divatos legyen és a saját stílusunkat tükrözze. Ezért nem kell a divatbemutatókon látható szexi fehérnemű kollekciókat másolni, hiszen bőven elég egy-egy darabot kiragadni a bemutatott női fehérneműkből, majd azt a saját ízlésed szerinti leginkább passzoló módon viselni.

A fentiek alapján, amennyiben megfogadod a javaslatainkat, tanácsainkat és az általunk javasolt exkluzív fehérnemű garnitúrával töltöd fel ruhatárad, egészen biztosan tetszést fogsz aratni a barátnőid és a kollégáid között.

Marton Angéla

Niquistcorp - responzív weblapoldal készítés, keresőoptimalizálás, linképítő csomagok